12 Eylül 2009 Cumartesi

Şampiyonlar ligi gruplar

Views

Bir şampiyonlar ligi heyecanı daha...Acaba bu yıl yıldızların toplandığı ligte hangi takım ipi önde göğüsleyecek, acaba hangi yıldız takımını taşıyacak?Bu sene de yıldızları izlemek büyük zevk verecektir.Özellikle Messi ve C.Ronaldo çekişmesi karşılaştırılması daha da artarak devam edeceğinden daha da izlenesi bir hal aldı.Neyse fazla uzatmayalım ve gruplara bakalım.

A grubunda favori kesinlikle Juventus.İkincilik için B.Münich ve Bordeaux arasında geçecektir.Bayern bu sene çok kötü bir başlangiç yaptı.O kadroya o başlangıç yakışmamıştı fakat toparlanmasını bildiler.Bordeaux geçen sene kendi liginde iyi futbol oynayarak şampiyonluğa ulaştı ve Lyon'un serisine son verdi.Bu performansı beni düşündürüyor.Acaba Bayern'i geçebilirler mi diye.Neden olmasın diyorum.

Tahminim: 1-Juventus 2-Bordeaux 3-Bayern Münich 4-Maccabi Hayfa


B grubuna geldiğimizde bir Türk takımıyla karşılaşıyoruz.Bu takım tabiki Beşiktaş.Bence zor bir gruba düştü ve herşey olabilir.Şüphesiz Manu bu grubun favorisi.2. sırayı almak için üç takımında şansı var bence.Mustafa Denizli ilk 11 oluşturma konusunda ilginç kararlara imza atıyor.Eğer bunları denemeye devam ederse Beşiktaş için sonu hüsran olan Bir ŞL sezonu olur.Bir an önce toparlanması lazım.

Tahminim: 1-Manchester United 2-Wolsfburg 3-Beşiktaş 4-CSKA Moskova


C grubu ilginç bir eşleşmeye sahne oldu.Milan ve Real Madrid birbiriyle eşleşince bir anda Kaka'nın hali gözlerimin önüne geldi.Bence Milan taraftarları onu iyi karşılayacaklarından ve sevgi gösterileri yapacaklarından eminim.Bu grup bu iki takım tarafından domine edilecek açıkça görülüyor.3. olacak takım da belli.Daha fazla konuşmaya gerek yok.Zamanı geldiğinde konuşulacak çok konu olacak.

Tahminim: 1-Real Madrid 2-Milan 3-Marsilya 4-Zürih


Bu grupta zor takımlardan oluşan bir grup.Hangi takım elenirse ona yazık olacaksa kesinlikle görülüyor.Grup Chelsea, Porto, A.Madrid, Apoel den oluşuyor.Chelsea'yi ayırıyorum.Porto ve A.Madrid arasında büyük bir çekişme olacağı görülüyor.Sonucunu hep birlikte göreceğiz.

Tahminim: 1-Chelsea 2-A.MAdrid 3-Porto 4-Apoel


E grubunda bence birbirlerine denk takımlar var.Belli bir favorisi yok.Liverpool kayıplar vermeseydi favori derdim ama bu kadroyla özellikle defans bölgesinde zorluk yaşarlar.Fiorentina biraz daha zayıf gibi duruyor.

Tahminim: 1-O.Lyon 2-Liverpool 3-Fiorentina 4-Debrecen


Bu grup da aynı C grubu gibi i entresan bir eşleşme meydana geldi.Bu yaz önemli ve flaş transferlerden biri de,transfer demeyelim de takas diyelim, Eto'o ve İbrahimoviç takası.Eto'o kendini bu kadar küçük düşüren değerini yansıtmayan bu transfere nasıl razı oldu bilmiyorum ama zaten gitmek istiyordu.İşte bu takastan sonra bu iki takımın karşılaşması gerçekten güzel olacak.Eto'o kendini fazlasıyla maça vericek ve müthiş bir futbol segileyeceğini düşünüyorum.

Tahminim: 1-Barcelona 2-İnter 3-D.Kiev 4-R.Kazan


G grubu kadar zayıf bir grup yok herhalde.Herkes keşke bu gruba düşsek demiştir.Bu grupta herşey olabilir, her sonuca açık bir grup.Fazla birşey demeye gerek yok.

Tahminim: 1-Sevilla 2-Stuttgart 3-Rangers 4-Urziceni


H grubu için şunu diyebilirim.Arsenal için kolay bir grup.Diğer takımlar zayıf ve Arsenal'e rakip olamazlar.Diğer torbalardan bu takımlar geldiği için sevinmelidir.

Tahminim: 1-Arsenal 2-AZ 3-Olympiakos 4-Standard Liege

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder