10 Temmuz 2009 Cuma

Vettel Ferrari ilişkisi

Views

Renault'nun çifte dünya şampiyonu İspanyol sürücüsü Fernando Alonso'yla anlaştığı iddia edilen ancak haberleri yalanlamakta gecikmeyen Ferrari'nin adı şimdi de Red Bull kokpitindeki, 21 yaşındaki yetenekli Alman Sebastian Vettel'le anılmaya başlandı.
Ferrari'nin 2010 Sezonu için çifte dünya şampiyonu İspanyol Fernando Alonso'yla anlaştığını iddia eden AS Gazetesi'ne İtalyan ekibinden gecikmeden yalanlama geldi.

Bu gelişmenin ardındansa; Red Bull kokpitindeki, 21 yaşındaki yetenekli Alman Sebastian Vettel'in gelecek sezon 'Kırmızı Otomobil'in koltuğuna geçeceği iddia edilmeye başlandı.

Vettel ismi; Almanya'nın en büyük gazetelerinden Bild'de de Ferrari ile aynı haberde geçti. Gazete; Bernie Ecclestone'un Alman sürücünün Ferrari aracına geçmesini istediğini ancak bunun sözleşmeler nedeniyle 2011 yılına kadar mümkün olmayabileceğini kaydetti.

Red Bull'dan Christian Horner de, "Bernie, Sebastian'ın gizli menajeri gibi davranıyor. Onu çok seviyor ve özellikle yakından takip ediyor" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder